Paraveterinair

Functie: Paraveterinair
Dienstverband:   Fulltime / Parttime
Ervaring: Minimaal 2 jaar
Vacaturenr: 2806

Een spiksplinternieuwe kliniek en een vers team. Dat is hoe jouw nieuwe jaar van start zal gaan! In januari 2024 openen, naar verwachting, de deuren van onze nieuwe kliniek in Huizen. Daarom zoeken wij een ervaren paraveterinair die deze uitdaging met ons aan wil gaan. Wij weten het zeker. De aard van het beestje: dat zit al in je.

De functie

Als paraveterinair bij Ranzijn vinden we het belangrijk dat je een goede landing krijgt in onze organisatie. Een nieuwe werkplek vraagt veel van je, of je nu ervaren bent of startend. Daarom hebben wij een uitgebreid inwerktraject ontwikkeld. Tijdens dit inwerktraject worden alle protocollen en werkwijzen van Ranzijn stap voor stap uitgelegd. In combinatie met begeleiding in de praktijk leer je snel alle werkprocessen en kun je al rap zelfstandig aan de slag.

Iedere dag leveren onze dierenartsen en paraveterinairen de beste zorg aan de huisdieren van onze klanten. En dat kan natuurlijk alleen door onze kennis op peil te houden, ook bij onze paraveterinairen. Ieder jaar hebben we een uitgebreid aanbod aan nascholingen. Zit jouw interessegebied hier niet tussen? Geen stress; maak het kenbaar en samen onderzoeken we de mogelijkheden.

​Tot slot is Ranzijn een familiebedrijf waar we korte lijnen belangrijk vinden. De onderlinge sfeer is hierdoor fijn en is er voldoende mogelijkheid om samen met jouw team lange termijn doelen kenbaar te maken. Zo bouwen we met elkaar aan de toekomst.

Taken en verantwoordelijkheden

De dagelijkse werkzaamheden bestaan uit baliewerkzaamheden en het assisteren van de dierenartsen. Dit wisselen we iedere dag af zodat je werk leuk blijft. Onze paraveterinairen ontlasten de dierenartsen waar dat mogelijk is door lichte medische handelingen te verrichten. Op een gelijkwaardige manier met elkaar samenwerken; dat is onze norm. Maar nog veel belangrijker vinden we samen plezier hebben!

Dit is wat we bieden

 • Een salaris tussen de EUR1855 en EUR2903 per periode van 4 weken, o.b.v. 38 uur
 • Een maaltijdvergoeding van EUR7,00 bij het werken van een volledige avonddienst
 • De keus om fulltime of parttime te werken met flexibiliteit in dagen en uren
 • Geen bereikbaarheidsdiensten of nachtdiensten
 • Personeelskorting op de producten die we verkopen
 • Doorgroeimogelijkheden naar paraveterinair B of C
 • Ontwikkelmogelijkheden op professioneel vlak door een uitgebreid intern en extern aanbod aan nascholingen
 • Een werkplek waar een prettige sfeer heerst en waar collegialiteit belangrijk wordt gevonden

Jouw werkplek

Je komt te werken in onze gloednieuwe kliniek in Huizen, waar we streven de deuren te openen op 1 januari 2024. De kliniek bestaat onder andere uit 3 spreekkamers, een operatiekamer, een dentale behandelkamer en een laboratorium. Wij zorgen dat alle benodigdheden voor jullie aanwezig zijn. Denk aan: een echoapparaat, rontgenapparaat, bloedonderzoek apparatuur etc.

Om te zorgen dat jij en je nieuwe teamleden een zachte landing krijgen in de nieuwe kliniek zul je tot januari 2024 ingewerkt worden in een van onze andere klinieken. Zo leer je Ranzijn vast kennen en ben je er klaar voor om in januari de kliniek te bemannen samen met je nieuwe team. Een ervaren paraveterinair zal jou alles vertellen wat je moet weten over onze werkprocessen en protocollen. En gaat er dan toch iets mis? Geen stress. Ons managementteam staat 'on speed dial'.

Dit ben jij

 • Een gediplomeerd paraveterinair (mbo-niveau 4)
 • Je hebt minimaal 2 jaar werkervaring als paraveterinair
 • Je hebt een CIBG-registratienummer
 • Bereidheid om minstens een avond in de week te werken en een weekend per maand
 • Een positieve instelling en vooral heel veel zin om een nieuwe uitdaging te starten in een mooie nieuwe kliniek.

Geïnteresseerd?

Kun jij je hier wel in vinden? Laat dan gegevens achter en dan nemen we binnen een werkdag contact met je op.

Wil je nog wat meer informatie? App of bel met onze recruiter Julia van Winden via 06 - 20145046 of mailen naar j.vanwinden@ranzijn.nl.


Ranzijn Dierenarts Huizen

Ranzijn Dierenarts Huizen

Soort bedrijf : Gezelschapsdieren
Medewerkers: Meer dan 50 personen
Contactpersoon :
Julia van Winden
0725478800
Website: bekijk website
Adres:
Doctor Lelylaan 2
1271LH Huizen
Nederland

Bekijk alle vacatures van Ranzijn tuin & dier

Solliciteren?

Login met je Mijn VetJobs account


Account aanmaken bij Mijn VetJobs

Binnen een paar minuten klaar om te solliciteren of een vacature te plaatsen.

Account aanmaken