Paraveterinair

Functie: Paraveterinair
Dienstverband:   Fulltime / Parttime
Ervaring: Niet noodzakelijk
Vacaturenr: 3039

Jij weet precies wat je doet. Of het nu gaat om het doen van bloedonderzoek, het verzorgen van de opnamepatienten of het inplannen van afspraken. Maar bovenal doe je dit werk met passie. Wij weten het zeker. De aard van het beestje: dat zit al in je.

Jij als paraveterinair bij Ranzijn

Als paraveterinair bij Ranzijn vinden we het belangrijk dat je een goede landing krijgt in onze organisatie. Een nieuwe werkplek vraagt veel van je, of je nu ervaren bent of startend. Daarom hebben wij een uitgebreid inwerktraject ontwikkeld. Tijdens dit inwerktraject worden alle protocollen en werkwijzen van Ranzijn stap voor stap uitgelegd. In combinatie met begeleiding in de praktijk leer je snel alle werkprocessen en kun je al rap zelfstandig aan de slag.

Iedere dag leveren onze dierenartsen en paraveterinairen de beste zorg aan de huisdieren van onze klanten. En dat kan natuurlijk alleen door onze kennis op peil te houden, ook bij onze paraveterinairen. Ieder jaar hebben we een uitgebreid aanbod aan nascholingen. Zit jouw interessegebied hier niet tussen? Geen stress; maak het kenbaar en samen onderzoeken we de mogelijkheden.

Tot slot is Ranzijn een familiebedrijf waar we korte lijnen belangrijk vinden. De onderlinge sfeer is hierdoor fijn en is er voldoende mogelijkheid om samen met jouw team lange termijn doelen kenbaar te maken. Zo bouwen we met elkaar aan de toekomst.

Taken en verantwoordelijkheden

De dagelijkse werkzaamheden bestaan uit baliewerkzaamheden en het assisteren van de dierenartsen. Dit wisselen we iedere dag af zodat je werk leuk blijft. Onze paraveterinairen ontlasten de dierenartsen waar dat mogelijk is door lichte medische handelingen te verrichten. Op een gelijkwaardige manier met elkaar samenwerken; dat is onze norm. Maar nog veel belangrijker vinden we samen plezier hebben!

Dit is wat we bieden

 • Een salaris tussen de €2.303,69 - €3.346,03 per maand op basis van een 38-urige werkweek (afhankelijk van jouw werkervaring)
 • Een maaltijdvergoeding van €7,00 bij het werken van een volledige avonddienst
 • De keus om fulltime of parttime te werken met flexibiliteit in dagen en uren
 • Geen bereikbaarheidsdiensten of nachtdiensten
 • Personeelskorting van 15% tot 25% op de producten (ook van ons tuincentrum) en diensten die we verkopen
 • Doorgroeimogelijkheden naar paraveterinair B of C
 • Ontwikkelmogelijkheden op professioneel of persoonlijk vlak door een uitgebreid intern en extern aanbod aan nascholingen
 • Een werkplek waar een prettige sfeer heerst en waar collegialiteit belangrijk wordt gevonden

Jouw werkplek

Je komt te werken in onze kliniek in Zaandam, welke helemaal nieuw is! Naast onze spreekkamers hebben we een aparte ok en dentale ok, met dentale rontgen. Inmiddels hebben we een groot team aan dierenartsen, allen van een andere ervaringsniveau en interessegebied. Daarom breiden we ons team graag uit met een leergierige paraveterinair die stevig in haar (of zijn) schoenen staat). Voor jou is dit de ideale plek om jouw passie uit te oefenen en waar je snel kan groeien in jouw vakgebied. In ruil daarvoor kom je terecht in een paraveterinairenteam dat altijd het beste uit de dag haalt en waar werkplezier op 1 staat!

Dit ben jij

 • Een afgeronde opleiding tot paraveterinair (mbo-niveau 4)
 • CIBG-registratienummer
 • Bereidheid om minstens een avond in de week te werken en een weekend per maand

Geïnteresseerd?

Precies wat je zoekt? Dan ontmoeten we je graag! Laat hieronder jouw gegevens achter en we nemen binnen een werkdag contact met je op.

Toch nog meer weten over deze vacature? Onze recruiter Julia van Winden is bereikbaar op 06 - 2014 5046 of j.vanwinden@ranzijn.nl.


Ranzijn Dierenarts Zaandam

Ranzijn Dierenarts Zaandam

Soort bedrijf : Gezelschapsdieren
Medewerkers: Meer dan 50 personen
Contactpersoon :
Julia van WInden
06-20145046
Website: bekijk website
Adres:
Kleine Tocht 19
1507 CB Zaandam
Nederland

Bekijk alle vacatures van Ranzijn tuin & dier

Solliciteren?

Login met je Mijn VetJobs account


Account aanmaken bij Mijn VetJobs

Binnen een paar minuten klaar om te solliciteren of een vacature te plaatsen.

Account aanmaken