Paraveterinair

Functie: Paraveterinair
Dienstverband:   Fulltime / Parttime
Ervaring: Niet noodzakelijk
Vacaturenr: 3041

Staat werkplezier bij jou ook op nummer 1 en is een goede werkprive balans waar je naar snakt? Bij Ranzijn Dierenarts begrijpen we dat. Nieuwsgierig naar wat Ranzijn voor jou kan betekenen? Lees dan snel verder!

Jij als paraveterinair bij Ranzijn

Als paraveterinair bij Ranzijn vinden we het belangrijk dat je een goede landing krijgt in onze organisatie. Een nieuwe werkplek vraagt veel van je, of je nu ervaren bent of startend. Daarom hebben wij een uitgebreid inwerktraject ontwikkeld. Tijdens dit inwerktraject worden alle protocollen en werkwijzen van Ranzijn stap voor stap uitgelegd. In combinatie met begeleiding in de praktijk leer je snel alle werkprocessen en kun je al rap zelfstandig aan de slag.

Iedere dag leveren onze dierenartsen en paraveterinairen de beste zorg aan de huisdieren van onze klanten. En dat kan natuurlijk alleen door onze kennis op peil te houden, ook bij onze paraveterinairen. Ieder jaar hebben we een uitgebreid aanbod aan nascholingen. Zit jouw interessegebied hier niet tussen? Geen stress; maak het kenbaar en samen onderzoeken we de mogelijkheden.

​Tot slot is Ranzijn een familiebedrijf waar we korte lijnen belangrijk vinden. De onderlinge sfeer is hierdoor fijn en is er voldoende mogelijkheid om samen met jouw team lange termijn doelen kenbaar te maken. Zo bouwen we met elkaar aan de toekomst.

Taken en verantwoordelijkheden

De dagelijkse werkzaamheden bestaan uit baliewerkzaamheden en het assisteren van de dierenartsen. Dit wisselen we iedere dag af zodat je werk leuk blijft. Onze paraveterinairen ontlasten de dierenartsen waar dat mogelijk is door lichte medische handelingen te verrichten. Op een gelijkwaardige manier met elkaar samenwerken; dat is onze norm. Maar nog veel belangrijker vinden we samen plezier hebben!

Dit is wat we bieden

 • Een salaris tussen de €2.303,69 - €3.346,03 per maand op basis van een 38-urige werkweek (afhankelijk van jouw werkervaring)
 • Een maaltijdvergoeding van €7,00 bij het werken van een volledige avonddienst
 • De keus om fulltime of parttime te werken met flexibiliteit in dagen en uren
 • Geen bereikbaarheidsdiensten of nachtdiensten
 • Doorgroeimogelijkheden zoals het begeleiden van stagiaires, medicatiebestellingen en andere eigen verantwoordelijkheden
 • Ontwikkelmogelijkheden op professioneel vlak door een uitgebreid intern aanbod aan nascholingen
 • Volgen van externe nascholingen is altijd bespreekbaar
 • Een werkplek waar een prettige sfeer heerst en waar collegialiteit belangrijk wordt gevonden
 • Last but not least: personeelskorting van 15% tot 25% op de producten (ook van ons tuincentrum) en diensten die we verkopen

Waar jij komt te werken

Jij komt te werken in onze kliniek in Nieuw-Vennep. Onze kliniek is uitgerust met 2 spreekkamers, een OK, rontgenapparaat en een dentale behandelkamer (& trimsalon). Verder zijn wij uitgerust met een laparoscoop, modern echo apparaat en verschillende apparatuur voor in huis bloed- en urine onderzoek.

Ons team bestaat uit 5 dierenartsen en 6 paraveterinairen. Allen met een ander ervaringsniveau en interessegebied waar jij de vruchten van mag plukken. Een van deze dierenartsen is Loes, onze dierenarts (en parttime actrice) uit de video, zij is onder andere knaagdierenspecialist, kan vogels behandelen en mooie echo ́s maken. Een van onze andere dierenartsen weet alles over voortplanting en gebitten. Als paraveterinair kan je verschillende nascholingen volgen, zoals anesthesie, en onder andere verder ontwikkelen als bijvoorbeeld diabetes -, voedings- of gedragsconsulente! Dit leuke en vooral gezellige team is dus op zoek naar versterking. Jij past helemaal in dit team wanneer je van aanpakken weet, goed kan multitasken en wel houdt van een lolletje op zijn tijd!

Dit ben jij

 • Een afgeronde opleiding tot paraveterinair (mbo-niveau 4)
 • CIBG-registratienummer
 • Bereidheid om minstens een avond in de week te werken en een weekend per maand

Geïnteresseerd?

Kun jij je hier wel in vinden? Laat dan gegevens achter en dan nemen we binnen een werkdag contact met je op.

Wil je nog wat meer informatie? App of bel met onze recruiter Julia van Winden via 06 - 20145046 of mailen naar j.vanwinden@ranzijn.nl.


Ranzijn Dierenarts Nieuw Vennep

Ranzijn Dierenarts Nieuw Vennep

Soort bedrijf : Gezelschapsdieren
Medewerkers: Meer dan 50 personen
Contactpersoon :
Julia van WInden
06-20145046
Website: bekijk website
Adres:
IJweg 1336
2152 NA Nieuw Vennep
Nederland

Bekijk alle vacatures van Ranzijn tuin & dier

Solliciteren?

Login met je Mijn VetJobs account


Account aanmaken bij Mijn VetJobs

Binnen een paar minuten klaar om te solliciteren of een vacature te plaatsen.

Account aanmaken