Paraveterinair

Functie: Paraveterinair
Dienstverband:   Fulltime / Parttime
Ervaring: Niet noodzakelijk
Vacaturenr: 1668

Ben jij de enthousiaste gedreven paraveterinair die ons team komt versterken?

Stad & Land Dierenklinieken Amsterdam is op zoek naar een gediplomeerde paraveterinair voor 24-40 uur per week

Wie zijn wij?

Stad & Land Dierenklinieken (onderdeel van Evidensia B.V.) betreft een regionale groep van 14 gezelschapsdierenpraktijken in Noord-Holland van waaruit we zowel eerste- als tweedelijns diergeneeskunde beoefenen en daarbij streven naar optimale zorg en kwaliteit. Al onze klinieken zijn zelfstandig en volledig uitgerust met moderne faciliteiten die aan alle kwaliteitseisen voldoen. De locaties in Amsterdam en Alkmaar fungeren daarnaast als interne en externe verwijsklinieken. Hierdoor beschikken wij in onze groep ondere andere over digitale röntgen, uitgebreide bloedanalyse apparatuur, video-endoscopie, laparoscopie, digitale dentale röntgen, gasnarcose, echo, etc.

Wat breng jij mee?

Je bent een allround paraveterinair met een voorliefde voor het helpen van onze klanten. Het is prettig als je naast de aanwezige paraveterinaire ervaring ook affiniteit hebt met balietaken. Uiteraard ben jij efficiënt, stressbestendig, en oplossingsgericht. Je bent bereid en beschikbaar om met enige regelmaat een zaterdag te werken en je bent in het bezit van rijbewijs B en eigen vervoer.

Wat hebben wij jou te bieden?

  • Een leuk en enthousiast team van dierenartsen en assistenten
  • Uren in overleg, zowel parttime als fulltime mogelijk
  • Startdatum in overleg
  • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling

Binnen de Evidensia Academy bieden we jou daarnaast voldoende mogelijkheden om jezelf en jouw kennis te ontwikkelen. Denk hierbij aan cursussen en/of colleges op zowel paraveterinair vlak als het service gerichte vlak, mogelijkheden genoeg!

Voor meer informatie kun je terecht op onze website www.dierenklinieken.net of even contact opnemen via telefoonnummer 020-5854070 en vragen naar Mevr. M. van het Kaar.

Ben jij diegene naar wie we op zoek zijn? Stuur dan een sollicitatiebrief met CV t.a.v. Mevr. M. van het Kaar per e-mail naar sollicitatie@dierenklinieken.net.


Stad & Land Dierenklinieken Amsterdam

Stad & Land Dierenklinieken Amsterdam

Soort bedrijf: Gezelschapsdieren
Medewerkers: Meer dan 50 personen
Contactpersoon:
Mevr. M. van het Kaar
020-5854070
Website: bekijk website
SBB Leerbedrijf: Ja
Adres:
Tom Schreursweg 102
1067 MC Amsterdam
Nederland

Solliciteren?

Login met je Mijn VetJobs account


Account aanmaken bij Mijn VetJobs

Binnen een paar minuten klaar om te solliciteren of een vacature te plaatsen.

Account aanmaken