Paraveterinair

Functie: Paraveterinair
Dienstverband:   Fulltime / Parttime
Ervaring: Minimaal 1 jaar
Vacaturenr: 1937

Wil jij werken in de hoofdstad van Nederland en daarbij ook in de hoofdvestiging van Stad & Land? Dan is dit een perfect match!

Wij zoeken een behendige en ambitieuze paraveterinair (24-36 uur per week)

  • Werken in een leuk, dynamisch en ervaren team van dierenartsen en assistenten, samen klaar staan voor dier en eigenaar.
  • Uren in overleg, werk jij liever parttime of fulltime? Beide zijn mogelijk!
  • Levendige kliniek, constant uitdaging, wie wil dat nou niet.
  • Moderne faciliteiten, met o.a. digitale röntgen, uitgebreide bloedanalyse apparatuur, laparoscopie, röntgen, gasnarcose en echo.
  • Evidensia Academy, altijd blijven leren zowel op het gebied van persoonlijke ontwikkeling als vakkennis.

Waar kom je terecht?

Je komt terecht binnen een team met een hands-on mentaliteit. Je zal werkzaam zijn binnen de mooie en moderne kliniek in Amsterdam aan de rand van de stad, waar ook het landelijke gevoel voelbaar is. De locatie biedt een verscheidenheid aan moderne faciliteiten en dient ook als interne en externe verwijskliniek. Wanneer je start zal je uiteraard starten met het inwerkprogramma om je helemaal wegwijs te maken.

Je wordt onderdeel van onze regionale groep van 12 gezelschapsdierenpraktijken in Noord-Holland, waaruit we zowel eerste- als tweedelijns diergeneeskunde beoefenen en daarbij streven naar optimale zorg en kwaliteit. Veel mogelijkheden om te groeien, werken en leren dus!

Wat ga je doen?

Nadat je ingewerkt bent en je alle gezellige collega’s hebt ontmoet zal je je constant bewegen in de drukke en afwisselende kliniek. Geen dag is hetzelfde waardoor je iedere dag met veel energie aan de slag zal gaan. Wij bieden jou daarnaast de mogelijkheid om jezelf constant te ontwikkelen. Een van je nieuwe collega’s is nu bijvoorbeeld bezig met een cursus consultvoerend paraveterinair via de Evidensia Academy. Je zet je verder natuurlijk in om de best mogelijke zorg aan de binnenkomende gezelschapsdieren te verlenen. Je gaat echt verschil maken in het team en je zal uitdagingen aangaan.

Wie ben jij?

Je bent natuurlijk afgestudeerd als paraveterinair. Ervaring is wenselijk, maar de juiste mentaliteit en teamspirit staan voorop. Verder bezit jij de volgende eigenschappen:

  • Je bent stressbestendig
  • Je bent klant- en relatiegericht
  • Je bent initiatiefrijk en oplossingsgericht
  • Je houdt van uitdaging en ruimte om te groeien
  • Je bent met enige regelmaat beschikbaar op zaterdag

Waarom moet je reageren?

Je zal je kunde en kwaliteiten kunnen inzetten binnen onze mooie kliniek. Ben je op zoek naar een uitdagende baan en een kliniek die met je meedenkt? Dan ben je bij ons aan het goede adres!

Stad & Land biedt jou flexibiliteit in uren en in je startmoment. Jij zorgt voor onze dieren en wij zorgen voor jou mede via de CAO Veterinaire Sector.

Voor meer informatie kun je terecht op onze website www.dierenklinieken.net

Ben jij diegene naar wie we op zoek zijn? We maken graag kennis, reageer snel! Stuur een sollicitatiebrief met CV t.a.v. Mevr. I. Goldewijk per e-mail naar info@dierenklinieken.net.


Stad & Land Dierenklinieken Amsterdam

Stad & Land Dierenklinieken Amsterdam

Soort bedrijf: Gezelschapsdieren
Medewerkers: Meer dan 50 personen
Contactpersoon:
Mevr. M. van het Kaar
020-5854070
Website: bekijk website
SBB Leerbedrijf: Ja
Adres:
Tom Schreursweg 102
1067 MC Amsterdam
Nederland

Solliciteren?

Login met je Mijn VetJobs account


Account aanmaken bij Mijn VetJobs

Binnen een paar minuten klaar om te solliciteren of een vacature te plaatsen.

Account aanmaken