Paraveterinair

Functie: Paraveterinair
Dienstverband:   Fulltime / Parttime
Ervaring: Niet noodzakelijk
Vacaturenr: 1625

Vacature paraveterinair 20-30 uur per week.

Wij zullen de eersten zijn om toe te geven dat het beroep paraveterinair er best een van een hoop uitdagingen is. Naast de juiste kennis hebben moet je georganiseerd zijn, geduldig zijn, soms vlot door kunnen werken, sociaal begaan zijn maar ook voet bij stuk kunnen houden. Zeker in een stad moet je goede communicatieve vaardigheden hebben. Soms lijkt het alsof je dan ook nog stank voor dank krijgt, of niet gehoord wordt terwijl je aldoor echt je best doet. Dat maakt indruk als het voorkomt. Wij begrijpen dat goed. Iedereen voelt tegenwoordig ook de druk om perfect te zijn, maar niemand is dat. Echt waar!

Het is echter ook een mooi beroep: wat je doet wordt door de meeste cliënten wel oprecht gewaardeerd. Wij proberen die waardering nog beter te maken door het voor onze klanten en patiënten zo “low stress” mogelijk te houden - ondanks alle perikelen rondom COVID 19. We hebben de Amerikaanse trend “Fear Free” hoog in het vaandel en hebben ook veel extra kennis op dit vlak. Iedereen bij ons in dienst heeft de “Low Stress Animal Handling” cursus gehaald en wordt in de gelegenheid gesteld die te halen. Ook doen we allemaal aan de reeks cursussen van de “Fear Free” beweging. Verder zijn we goed uitgerust met mogelijkheden om hulp te bieden (o.a. echo, oog- en bloeddrukmetingen, röntgen en een uitgebreid laboratorium) en hebben we een team die er voor elkaar staat. Dan zijn de mindere momenten goed op te vangen.

Als Sterkliniek staan we voor kwalitatief hoogstaande zorg. Kwaliteitssystemen kosten weliswaar extra moeite, maar lonen zich dubbel en dwars in onze ervaring. Voor jou betekent dat onder meer dat je je elk jaar voldoende bij moet scholen.

Wij zoeken iemand die, net als wij, zich graag inzet om mens en dier te helpen, flink de handen uit de mouwen wil stropen en graag aan echt goede contacten met collega’s, patiënten en cliënten wil werken. Wij willen wel een gediplomeerd paraveterinair, of iemand die snel dat diploma zal of wil halen.

Interesse? Neem dan contact op met onze praktijkmanager Herman Rozengarden: hrozengarden@gmail.com


Sterkliniek dierenartsen Amsterdam

Soort bedrijf: Gezelschapsdieren
Medewerkers: 6-10 personen
Contactpersoon:
hrozengarden
0611370396
Website: bekijk website
SBB Leerbedrijf: Ja
Adres:
Uiterwaardenstraat 109
1079 BV Amsterdam
Nederland

Solliciteren?

Login met je Mijn VetJobs account


Account aanmaken bij Mijn VetJobs

Binnen een paar minuten klaar om te solliciteren of een vacature te plaatsen.

Account aanmaken