Paraveterinair

Functie: Paraveterinair
Dienstverband:   Fulltime / Parttime
Ervaring: Niet noodzakelijk

VIVA Veterinary B.V. is gespecialiseerd in de ontwikkeling van software voor dierenartsenpraktijken en heeft vestigingen in Hardenberg, Houten en Sint-Niklaas (België). VIVA Veterinary B.V. is onderdeel van de DGB Group; een succesvolle, snelgroeiende dienstverlener met als focus de dierhouderij sectoren. Onder de DGB Group vallen verschillende werkmaatschappijen met elk hun eigen specialisatie, waaronder inspectie, juridische ondersteuning, software voor dierhouders en dierenartsen, zonnepanelen en energie. In de markt wordt de DGB Group gewaardeerd vanwege de persoonlijke benadering en de hoogwaardige klantenservice. Er werken circa 80 mensen.

Werken bij de DGB Group betekent zelfstandig werken in een ondernemend en hoogopgeleid team. Zelf oplossend vermogen is een must, de lijnen zijn kort en er is ruimte voor eigen inbreng. Om de groeidoelstellingen van de DGB Group te realiseren, zijn wij voor onze vestiging in Hardenberg op zoek naar een:

COMMERCIËLE PARAVETERINAIR (32 – 40 uur)

‘Klantgericht – Professioneel – Communicatief vaardig’

Functieomschrijving

Als commerciële paraveterinair bel je dierenartspraktijken (koude acquisitie) op om de voordelen van het softwarepakket VIVA 3 uit te leggen. Je bent niet bang om te bellen en je kan de praktijken goed enthousiasmeren om de overstap naar VIVA 3 te maken. VIVA 3 is een praktijkmanagementpakket voor dierenartspraktijken wat in de Cloud wordt verkocht en de dierenartspraktijken ondersteund bij de dagelijkse bedrijfsvoering. Daarnaast faciliteert het ook de diereneigenaren, bijvoorbeeld het maken van een afspraak, e-mailherinneringen etc.

Naast het opbellen van de dierenartspraktijken bied je ondersteuning aan de telefonische helpdesk en leg je alle administratieve afspraken en processen vast in ons klantregistratiesysteem. Het ondersteunen van de afdeling sales en administratieve afhandeling van VIVA behoort ook tot je takenpakket.

Functie eisen

- Je hebt een afgeronde opleiding tot paraveterinair of aanverwant;

- Je bent ambitieus, ondernemend en resultaatgericht;

- Je beschikt over goede communicatie vaardigheden, zowel schriftelijk als verbaal;

- Je hebt de drive klanten binnen te halen;

- Een aantal jaar praktijkervaring is een pre;

- Ervaring met een managementpakket zoals VIVA is een pre;

- Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit;

- Ervaring met koude acquisitie is een pre.

Ons aanbod

- Een opleidingstraject waarbij je bekend wordt gemaakt met onze producten;

- Een salaris dat aansluit bij jouw functie, kennisniveau en werkervaring;

- De mogelijkheid jezelf te ontwikkelen en stappen te zetten;

- Een prettige werksfeer in een platte organisatie;

- Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, personeelsuitjes, gezamenlijke donderdagmiddaglunch en een prettige sfeer op kantoor.

Ben jij enthousiast geworden over deze functie als Commerciële Paraveterinair en lijkt het jou wat om aan het werk te gaan bij VIVA Veterinary B.V.? Stuur dan jouw motivatiebrief en cv naar solliciteren@dgbbv.nl!


VIVA Veterinary B.V.

VIVA Veterinary B.V.

Soort bedrijf: Software voor dierenartsen
Medewerkers: 11-20 personen
Contactpersoon:
Harold Kollen
0523-683339
Website: bekijk website
SBB Leerbedrijf: Ja
Adres:
Lange Spruit 1a
7773 NE Hardenberg
Nederland

Solliciteren?

Login met je Mijn VetJobs account


Account aanmaken bij Mijn VetJobs

Binnen een paar minuten klaar om te solliciteren of een vacature te plaatsen.

Account aanmaken