VetJobs bestaat 10 jaar en om dat te vieren krijgt u 10% korting! Gebruik de kortingscode : vetjobs10

Praktijkmanager

Functie: Praktijkmanager
Dienstverband:   Fulltime
Ervaring: Minimaal 2 jaar
Vacaturenr: 2755

Jij bent een geboren leider en als een spin in een web heb jij alle touwtjes in handen. Maar jouw echte kracht? Dat is het meekrijgen van jouw team. Wij weten het zeker. De aard van het beestje: dat zit al in je.

De functie

Als paraveterinair bij Ranzijn vinden we het belangrijk dat je een goede landing krijgt in onze organisatie. Een nieuwe werkplek vraagt veel van je, of je nu ervaren bent of startend. Daarom hebben wij een uitgebreid inwerktraject ontwikkeld. Tijdens dit inwerktraject worden alle protocollen en werkwijzen van Ranzijn stap voor stap uitgelegd. In combinatie met begeleiding in de praktijk leer je snel alle werkprocessen en kun je al rap zelfstandig aan de slag.

Iedere dag leveren onze dierenartsen en paraveterinairen de beste zorg aan de huisdieren van onze klanten. En dat kan natuurlijk alleen door onze kennis op peil te houden, ook bij onze paraveterinairen. Ieder jaar hebben we een uitgebreid aanbod aan nascholingen. Zit jouw interessegebied hier niet tussen? Geen stress; maak het kenbaar en samen onderzoeken we de mogelijkheden.

Tot slot is Ranzijn een familiebedrijf waar we korte lijnen belangrijk vinden. De onderlinge sfeer is hierdoor fijn en is er voldoende mogelijkheid om samen met jouw team lange termijn doelen kenbaar te maken. Zo bouwen we met elkaar aan de toekomst.

Taken en verantwoordelijkheden

Op een gelijkwaardige manier met elkaar samenwerken; dat is onze norm. Maar nog veel belangrijker vinden we samen plezier hebben! Als hoofd-paraveterinair zorg jij dat dit precies is wat jouw team ervaart. Je werkt mee met jouw team op de werkvloer en zorgt ervoor dat alles van a tot z geregeld is; van een goede voorraad tot ingevulde roosters en van coachgesprekken tot rapportages aan het management. Dit is precies wat jouw werk die extra lading geeft. Je rapporteert aan de bedrijfsleider en district manager. Maar je hoeft het natuurlijk niet helemaal alleen te doen; de district manager is er voor jou wanneer je behoefte hebt aan een sparringpartner.

Dit is wat we bieden

 • Een salaris tussen de €2159 en €3029 per periode van 4 weken, o.b.v. 38 uur
 • Een maaltijdvergoeding van EUR7,00 bij het werken van een volledige avonddienst
 • Geen bereikbaarheidsdiensten of nachtdiensten
 • Personeelskorting van 15% tot 25% op de producten die we verkopen
 • Ontwikkelmogelijkheden op professioneel vlak door een uitgebreid intern aanbod aan nascholingen
 • Volgen van externe nascholingen is altijd bespreekbaar
 • Een werkplek waar een prettige sfeer heerst en waar collegialiteit belangrijk wordt gevonden

Waar je komt te werken

Je komt te werken in onze kliniek in De Bilt. De kliniek is uitgerust met spreekkamers, een operatiekamer en dentale behandelkamer. Op dit moment werken hier 5 dierenartsen, 5 paraveterinairs en een trimster. Als afdelingshoofd van de kliniek mag jij leiding geven aan het team. Jij bent altijd op zoek naar verbetering en hebt de ambitie om jezelf op persoonlijk en vakinhoudelijk vak verder te ontwikkelen. En daar is ook genoeg ruimte voor. Daarom pas jij in dit gezellige team, waar we ook waarde hechten aan jouw inbreng.

Dit ben jij

 • Een afgeronde opleiding tot paraveterinair (mbo-niveau 4), eventueel aangevuld met een opleiding tot veterinair praktijkmanager
 • Ervaring in een soortgelijke functie
 • CIBG-registratienummer
 • Bereidheid om minstens een avond in de week te werken en een weekend per maand

Geinteresseerd?

Kun jij je hier wel in vinden? Laat dan je gegevens achter en dan nemen we binnen een werkdag contact met je op.

Wil je nog wat meer informatie? App of bel met onze recruiter Julia van Winden via 06 - 20145046 of mailen naar j.vanwinden@ranzijn.nl.


Ranzijn Dierenarts De Bilt

Ranzijn Dierenarts De Bilt

Soort bedrijf : Gezelschapsdieren
Medewerkers: Meer dan 50 personen
Contactpersoon :
Ranzijn tuin & dier
0725478800
Website: bekijk website
Adres:
Universiteitsweg 2
3732 HX De Bilt
Nederland

Bekijk alle vacatures van Ranzijn tuin & dier

Solliciteren?

Login met je Mijn VetJobs account


Account aanmaken bij Mijn VetJobs

Binnen een paar minuten klaar om te solliciteren of een vacature te plaatsen.

Account aanmaken