Telefonist(e) (24/32 uur)

Functie: Telefonist(e) (24/32 uur)
Dienstverband:   Fulltime / Parttime
Ervaring: Niet noodzakelijk
Vacaturenr: 2332

Wij zijn op zoek naar een servicegerichte telefoniste die ons team wil komen versterken!

Het AniCura Specialistisch Verwijscentrum Haaglanden te Rijswijk, Frijdastraat 20a, waar de modernste medische technieken samengaan met de liefde voor het dier. Ons team staat dag en nacht klaar gedurende 24 uur per dag, 7 dagen per week, zowel in Rijswijk als op onze vestiging in Dordrecht. Wij zijn permanent te bereiken voor spoedgevallen en verwijzingen. Sinds 2016 maken wij deel uit van Anicura, een internationale keten van vooraanstaande dierenklinieken.

Bij ons werk je in een hecht team, met een open en informele werksfeer, van dierenartsen en paraveterinairen. De beste medische zorg en liefdevolle aandacht voor onze dieren is net zo belangrijk als goede communicatie met onze diereigenaren. De belangrijkste woorden in de visie van AniCura zijn: Samen, compassie, open en eerlijk.

Wie zoeken wij voor ons team?

Je bent een gemotiveerde telefoniste die het leuk vindt om de verbindende schakel te zijn tussen eigenaar, verwijzer en onze dierenartsen. Kun je prioriteiten stellen en heb je er plezier in om (spoed) afspraken in te plannen zodat ons team zich voor 100% op onze patiënten kan richten? Wij zijn op zoek naar een ervaren telefoniste met een MBO opleiding, die talent heeft voor een juiste triage en beslissingen durft te nemen. Je communiceert duidelijk en helder, neemt verantwoording, maar je bent ook goed in staat te luisteren en in te spelen op de emoties van eigenaren. Naast telefoonbeheer, bied je ondersteuning bij alle voorkomende administratieve taken rondom agenda beheer in onze Animana software, e-mail, patiëntenkaarten en uitslagen. In onze praktijk wordt er in wisselende diensten gewerkt, die ook in de avond en in het weekend zijn. Voor beide locaties (Rijswijk en Dordrecht) hebben wij plaats voor een telefoniste.

Wat bieden wij?

Onze praktijk streeft naar contracten met vaste aanstellingen, voor de continuïteit en de kwaliteit van onze kliniek. Naast aandacht voor persoonlijke groei bieden we een marktconform salaris en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een goede pensioenregeling, een collectieve zorgverzekering. Tevens biedt deze baan je kansen om naast je opleiding of andere activiteiten te werken op een verwijskliniek, waar op hoog niveau wordt gewerkt. Je kunt altijd terugvallen op één van onze gedreven collega’s die je altijd willen helpen. In onze snel groeiende praktijk kom je allerlei uiteenlopende behandelingen tegen, waardoor iedere dag anders is. Hoe leuk zou het zijn om tijdens je werk honden en katten tegen te komen.

Solliciteren?

Ben jij die enthousiaste collega die bij ons past of ben jij die (ex) paraveterinair die op zoek is naar een andere rol? Wij zoeken een ervaren telefoniste met medische kennis of ervaring in een soortgelijke rol? Is deze functie geschikt voor jou? Solliciteer via de onderstaande button.


Anicura Dierenziekenhuis Drechtstreek

Soort bedrijf : Gezelschapsdieren
Medewerkers: Meer dan 50 personen
Contactpersoon :
M.C. Cohn
078-6138444
Website: bekijk website
Adres:
Jan Valsterweg 58
3315 LG Dordrecht
Nederland

Bekijk alle vacatures van Anicura Dierenziekenhuis Drechtstreek

Solliciteren?

Login met je Mijn VetJobs account


Account aanmaken bij Mijn VetJobs

Binnen een paar minuten klaar om te solliciteren of een vacature te plaatsen.

Account aanmaken