Over VetJobs

Vetjobs.nl is de grootste vacaturesite van Nederland die zich volledig richt op de diergeneeskundige sector. Of het gaat om een baan als practiserend dierenarts, paraveterinair of juist iets in de industrie, wij bieden een breed aanbod aan vacatures voor de diergeneeskundig opgeleide professional.

Werkgevers
Wij vinden dat het bieden van een platform voor de veterinaire professional niet duur hoeft te zijn, daarom is het bij ons mogelijk om een vacature te plaatsen vanaf slechts € 79,-. Hierbij maakt het niet uit of uw vacaturetekst 10 of 1000 woorden telt. Tevens is het mogelijk om zelf naar een geschikte kandidaat te zoeken in onze database (vanaf plus pakket beschikbaar).

Werkzoekenden
Maak gratis een profiel aan zodat jouw toekomstige werkgever jou kan vinden! En natuurlijk hebben wij aan jouw privacy gedacht. Jouw contactgegevens zijn niet zichtbaar en de werkgever kan alleen via onze website reageren.

Een handige tool is het online c.v. Je kunt jouw online c.v. eenvoudig delen via e-mail of social media. Zo hoef je zelf niet uit te vogelen hoe je een c.v. opstelt. Handig toch?