Dierenarts gezelschapsdieren

Functie: Dierenarts gezelschapsdieren
Dienstverband:   Fulltime / Parttime
Ervaring: Niet noodzakelijk
Vacaturenr: 3060

Vacature Gezelschapsdierenarts 16 uur of meer

Wij zoeken een nieuwe collega voor minimaal 2 dagen per week

Onze praktijk ligt in de mooie Flevopolder op slechts een half uurtje rijden van Utrecht en is prettig druk. We doen de meest voorkomende eerstelijns behandelingen en operaties, hebben een uitgebreid laboratorium, digitale en dentale röntgen, een echo, gebitsunit en een laser. Daarnaast werken we met het Huisdieren Zorgplan, houden we klanten op de hoogte door middel van nieuwsbrieven en zijn er vele andere taken om de gezelschapsdierenpraktijk draaiende en groeiende te houden.

Ons team is gezellig en betrokken, open en eerlijk. We hechten veel waarde aan het welzijn van dieren en milieu en stellen dit belang voorop bij veel keuzes die we maken.

Het is fijn als je deel wilt komen uitmaken van ons hechte team en bereid bent om, naast je vaste uren, ook af en toe in te vallen bij cursussen of vakanties van je collega's. Onze praktijk blijft uitbreiden en we verwachten dat jouw functie in de nabije toekomst mee kan groeien.

Ben je sociaal, een aanpakker en sta je stevig in je schoenen? Dan vinden we het super als je bij ons komt solliciteren! Wil je meer weten over werken bij onze praktijk kijk dan op onze website: www.dierenartsenpraktijkflevoland.nl of neem contact op met Marianne van Ekeris via 036-5221521 of m.vanekeris@dapflevoland.nl. Wil je graag bij ons aan de slag? Stuur dan je motivatiebrief met je CV en een recente foto naar info@dapflevoland.nl


Dierenartsenpraktijk Flevoland

Dierenartsenpraktijk Flevoland

Soort bedrijf : Gemengd
Medewerkers: 11-20 personen
Contactpersoon :
J. Schreur
0365221521
Website: bekijk website
Adres:
Gildenveld 76
3892 DJ Zeewolde
Nederland

Bekijk alle vacatures van Dierenartsenpraktijk Flevoland

Solliciteren?

Login met je Mijn VetJobs account


Account aanmaken bij Mijn VetJobs

Binnen een paar minuten klaar om te solliciteren of een vacature te plaatsen.

Account aanmaken