Dierenarts gezelschapsdieren

Functie: Dierenarts gezelschapsdieren
Dienstverband:   Parttime
Ervaring: Niet noodzakelijk
Vacaturenr: 2994

Ben je pas afgestudeerd als dierenarts gezelschapsdieren en zoek je de plek om een bekwame arts te worden? Of heb je al ervaring, maar nog niet de juiste plek gevonden? Wij zoeken een gezelschapsdierenarts die ons betrokken team wil komen aanvullen.

We zien het werk als een teamprestatie. Is het druk, dan zijn we samen druk, is het rustig, hebben we het samen gezellig. Wij vinden plezier op het werk belangrijk. Je brengt er namelijk een groot deel van je tijd door. We zoeken een collega, die het fijn vindt om samen te werken. Ook iemand die zich wil ontwikkelen. Ervaring is fijn, maar niet noodzakelijk. Op termijn (mid 2025) is het mogelijk om eventueel mede-eigenaar te worden (geen vereiste), dan ook meer uren mogelijk.

Onze 1e lijns-praktijk ligt in het centrum van Dronten, een flink dorp in het midden van Nederland. We kunnen al veel in huis doen (oa. echo, digitale röntgen, dentale unit, uitgebreid in huis bloedonderzoeken) en van plan verder in apparatuur en expertise te investeren.

We bieden een baan van 16-28 uur. We verwachten, na een inwerkperiode, dat je meedraait in het dienstrooster. (1 op 6 en geen nachten, dus niet nodig om heel dicht in de buurt te wonen) Daarnaast krijg je de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen of als je het leuk vind meer te specialiseren in een bepaalde richting. Voor pas afgestudeerde zullen we je naast onze begeleiding, aanmelden voor een externe begeleidende cursus om zo sterk in de spreekkamer te kunnen gaan staan.

Als het je wat lijkt neem contact op via mail, pietbreukel@dierenkliniekdronten.nl of telefoon 0321-317017


Dierenkliniek Dronten

Dierenkliniek Dronten

Soort bedrijf : Gezelschapsdieren
Medewerkers: 6-10 personen
Contactpersoon :
Annelies Elema
0321-317017
Website: bekijk website
Adres:
de Rede 20
8251 ev Dronten
Nederland

Bekijk alle vacatures van Dierenkliniek Dronten

Solliciteren?

Login met je Mijn VetJobs account


Account aanmaken bij Mijn VetJobs

Binnen een paar minuten klaar om te solliciteren of een vacature te plaatsen.

Account aanmaken