Dierenarts gezelschapsdieren

Functie: Dierenarts gezelschapsdieren
Dienstverband:   Parttime
Ervaring: Minimaal 1 jaar
Vacaturenr: 3006

Ben jij op zoek naar een plek waar je als dierenarts lekker kunt “dierenartsen”? Waar je zelf beslissingen kunt nemen en weer een stapje verder in de zorg kunt gaan? En hou je niet van stille dagen?

Wij bieden die plek. In ons zelfstandige Dierenziekenhuis bieden we heel veelzijdige en uitgebreide zorg, maar blijven we wel de verbintenis met de buurt voelen en kennen we een groot deel van de klanten persoonlijk. We hebben een zeer gemotiveerd klantenbestand en door de Amsterdamse mentaliteit is het recht door zee. Lekker duidelijk dus.

Wij bieden een werkplek met een klein team en met korte lijnen. En een praktijk waarin heel veel mogelijk is. We bieden laparoscopie, echografie, orthopedie, dentale röntgen met chirurgische tandheelkunde aan en daarnaast natuurlijk alle basiszorg.

Wij bieden aan al ons personeel een goed salaris met aantrekkelijke voorwaarden en groei blijft altijd mogelijk.

Wij zoeken zsm een dierenarts voor 24-32 uur per week over circa 3 hele dagen of 4 deel dagen. 1 ervaren dierenarts en 1 minder ervaren dierenarts zou binnen ons team passen. Dus al is je ervaring nog beperkt dan ontvangen we je toch graag voor een kennismaking.

Natuurlijk praat het persoonlijk een stuk fijner. Mogen we een C.V. en motivatiebrief ontvangen? Dan kijken we graag naar een gesprek uit.

Email: info@dierenziekenhuisdiemen.nl

t.a.v. Nina van Broekhoven


Dierenziekenhuis Diemen

Dierenziekenhuis Diemen

Soort bedrijf : Gezelschapsdieren
Medewerkers: 1-5 personen
Contactpersoon :
Nina van Broekhoven
0207373170
Website: bekijk website
Adres:
Gruttoplein 1
1113hl Diemen
Nederland

Bekijk alle vacatures van Dierenziekenhuis Diemen

Solliciteren?

Login met je Mijn VetJobs account


Account aanmaken bij Mijn VetJobs

Binnen een paar minuten klaar om te solliciteren of een vacature te plaatsen.

Account aanmaken