Dierenarts gezelschapsdieren

Functie: Dierenarts gezelschapsdieren
Dienstverband:   Fulltime / Parttime
Ervaring: Minimaal 2 jaar
Vacaturenr: 3051

Pets Health Muiderberg zoekt dierenarts met hart voor dier en mens.

Een hecht team, klanten die spontaan chocola langsbrengen en een groeiende dierenkliniek met alles erop en eraan. In Muiderberg, op 20 min rijden vanuit Amsterdam en Utrecht, bevinden wij ons in een groot schalige dierspeciaalzaak. Klinkt dat interessant? Dan ben jij misschien onze nieuwe collega-dierenarts. Na de zomervakantie ben niet alleen jij nieuw, alles is dan nieuw in de kliniek. Na de grote verbouwing zijn er 4 spreekkamers, een aparte opname en wachtkamer waarbij hond en kat gescheiden zijn, een gebitsruimte, lab, voorbereidingskamer en een OK.

Lol in het vak

We zoeken een dierenarts die net als wij, lol heeft in het vak. Die natuurlijk hart voor dieren heeft, maar net zo goed voor mensen. Want plezier met de eigenaren en een hechte werksfeer staat voorop. En ook iemand die openstaat voor spontane bezoeken van klanten die vanuit de dierenwinkel wat vragen komen stellen. Die meer dan 2 jaar praktijkervaring heeft, zelfstandig consulten draait en basis OK-verrichtingen doet. En misschien zin heeft in verdieping, want we investeren graag in jou, dus nascholing is mogelijk.

Kliniek +

Juist omdat de Pets Health Muiderberg in een dierspeciaalzaak zit, komt alles aan bod: OK, tandheelkunde, (dentale) röntgen, in-huis-bloedonderzoek, echo’s, vaccinaties, preventie- en adviesgesprekken. De drempel is laag, ontbreekt zelfs, dus allerlei soorten klanten en dieren komen langs. Kom kennismaken, een dagje meelopen, stel je vragen of bel: dan weten we gauw genoeg of we van beide kanten een klik voelen en jij bij ons aan de slag kan.

Tot snel!

Bel naar: 035-22 00 007 en vraag naar Myrthe Goudberg

Mailen kun je naar: info@muiderberg.petshealth.nl tav Myrthe Goudberg


Pets Health Muiderberg

Pets Health Muiderberg

Soort bedrijf : Gezelschapsdieren
Medewerkers: 6-10 personen
Contactpersoon :
M.Goudberg
0613943006
Website: bekijk website
Adres:
Naardervaart 1A
1399PH Muiderberg
Nederland

Bekijk alle vacatures van Pets Health Muiderberg

Solliciteren?

Login met je Mijn VetJobs account


Account aanmaken bij Mijn VetJobs

Binnen een paar minuten klaar om te solliciteren of een vacature te plaatsen.

Account aanmaken