Dierenarts gezelschapsdieren

Functie: Dierenarts gezelschapsdieren
Dienstverband:   Fulltime / Parttime
Ervaring: Minimaal 2 jaar
Vacaturenr: 3016

Zie jij overal kansen en mogelijkheden en is het meekrijgen van jouw team een makkie? Wij hebben een vacature voor onze kliniek in Velserbroek voor een dierenarts die meedenken over de toekomst van de kliniek.

Jij als dierenarts bij Ranzijn

Als dierenarts bij Ranzijn krijg je de ruimte de dierenarts te zijn die je wil zijn. In essentie is dat voor ons allemaal hetzelfde: verlenen van de beste diergeneeskundige zorg. Toch biedt ons brede vak genoeg mogelijkheden voor verdieping. Wil jij je innerlijke dermatoloog, radioloog of tandarts verder ontwikkelen? Dan zit je bij Ranzijn goed. Voor jouw ontwikkeling hebben we een goed budget beschikbaar en investeringen in nieuwe apparatuur zijn met een goed businessplan altijd bespreekbaar.

Door onze dierenartsen te laten doen wat ze leuk vinden werken we met elkaar aan de kwaliteit van de zorg die we leveren (en hebben we blije medewerkers; win-win dus!). Krijg je dan toch een keer een konijn op consult en twijfel je over die abdominale rx? Dan is er altijd wel een collega dierenarts die jou kan helpen, ook op afstand. Voor familie sta je altijd klaar, toch?

Omdat we het belangrijk vinden dat iedere dierenarts een goede landing krijgt bij Ranzijn, hebben we onze eigen Ranzijn Masterclass ontwikkeld. De Ranzijn Masterclass is een ontwikkeltraject op maat. Voor ervaren dierenartsen houdt dit in dat je onze werkwijze snel leert kennen en samen met je coach bepaalt of je nog nascholingen wil volgen. Sparringpartner nodig? In de kliniek werk je samen met een mentor waar je altijd terecht kunt.

Taken en verantwoordelijkheden

De spreekkamer en operatiekamer wissel je per dag met elkaar af. Je zult standaardoperaties uitvoeren (castraties, sterilisaties en gebitsbehandelingen), maar ook blaasoperaties, amputaties en andere chirurgische ingrepen. Alleen spreekuren draaien kan natuurlijk ook.

Met jouw team van dierenartsen en paraveterinairen werken jullie op een gelijkwaardige manier met elkaar samen. Het delen van jouw vakkennis is hier een groot onderdeel van. Maar natuurlijk ook samen plezier hebben in het werk dat jullie doen. En heb je ideeen over de manier van samenwerking, de manier van kennis delen of over de medisch protocollen? Betrokkenheid wordt gewaardeerd. Kom maar op met die ideeen!

Dit is wat we bieden

 • Een salaris tussen de €3.841,67 - €5.788,03 per maand op basis van een 38-urige werkweek (afhankelijk van jouw werkervaring)
 • Een contract tussen de 16 en 38 uur, hierin mag je zelf je voorkeur aangeven
 • Een goede pensioenregeling waarbij Ranzijn 73,62% voor haar rekening neemt en jij het overige deel
 • Een maaltijdvergoeding van €7,00 bij het werken van een volledige avonddienst
 • 25 vakantiedagen per jaar bij een fulltime dienstverband
 • Jouw eigen carriere vormgeven door het aantal uren dat je wil werken en zelf kiezen welke vakinhoudelijke kennis je eigen maakt
 • De mogelijkheid om te investeren in jouw ontwikkeling op het vlak waar jij je in wil verdiepen, door te leren van een collega of het volgen van nascholingen
 • Een goede werk-prive balans doordat je geen nacht- of bereikbaarheidsdiensten hoeft te draaien
 • Korte lijnen met collega's (ook van de andere klinieken) en het management door een vertrouwde onderlinge sfeer
 • Last but not least: personeelskorting van 15% tot 25% op de producten (ook van ons tuincentrum) en diensten die we verkopen
 • Benieuwd naar de voordelen die Ranzijn Dierenarts biedt t.o.v. de veterinaire CAO? Check het hier!

Jouw werkplek

Je komt te werken in onze kliniek Velserbroek, welke recent nog is verbouwd. Naast onze spreekkamers hebben we een aparte ok en dentale ok, met dentale rontgen. Het team bestaat uit twee dierenartsen, 6 paraveterinairen en 1 trimster. Je komt in een team met een ervaren dierenarts en een dierenarts die nog wat begeleiding nodig zal hebben.

Jij bent de ideale toevoeging aan ons team omdat jij overal wel mogelijkheden ziet. Samen werken aan de toekomst is onze gemene deler. Maar dat doen we natuurlijk niet solo, maar met elkaar. Samen met je team bespreek je de mogelijkheden die je ziet en maak je hen net zo enthousiast om met een frisse start het jaar te beginnen.

Dit ben jij

 • Een diploma diergeneeskunde, bij voorkeur in de richting gezelschapsdieren (andere richtingen zijn altijd welkom om te reageren)
 • Vakinhoudelijke kennis die je graag deelt met startend dierenartsen
 • Bereidheid om een weekend in de maand te werken en een vaste avond in de week

Geïnteresseerd?

Precies wat je zoekt? Dan ontmoeten we je graag! Laat hieronder jouw gegevens achter en we nemen binnen een werkdag contact met je op.

Toch nog meer weten over deze vacature? Onze recruiter Julia van Winden is bereikbaar op 06 - 2014 5046 of j.vanwinden@ranzijn.nl.


Ranzijn Dierenarts Velserbroek

Ranzijn Dierenarts Velserbroek

Soort bedrijf : Gezelschapsdieren
Medewerkers: Meer dan 50 personen
Contactpersoon :
Julia van WInden
06-20145046
Website: bekijk website
Adres:
Rijksweg 289
1991 AA Velserbroek
Nederland

Bekijk alle vacatures van Ranzijn tuin & dier

Solliciteren?

Login met je Mijn VetJobs account


Account aanmaken bij Mijn VetJobs

Binnen een paar minuten klaar om te solliciteren of een vacature te plaatsen.

Account aanmaken