Paraveterinair

Functie: Paraveterinair
Dienstverband:   Fulltime / Parttime
Ervaring: Niet noodzakelijk
Vacaturenr: 2995

Wij zoeken een Paraveterinair

Dit is jouw baan!

Wat vragen we van je?

  • Afgeronde opleiding paraveterinair
  • Je bent leergierig en proactief
  • Je werkt graag samen en hebt humor (wij ook)
  • Je bent klantvriendelijk en communicatief vaardig

Wat krijg je van ons?

  • Waardering en leuke teamuitjes
  • Goede werk-privé balans
  • Uitdagende en afwisselende baan, met veel vrijheid
  • Professionele en persoonlijke groei in een veilige leeromgeving

Als nieuwe collega bij Dierenkliniek Rijen krijg je verantwoordelijkheid en vrijheid. Samen met een team van 10 dierenartsen en 15 paraveterinairen sta je dagelijks klaar voor al onze patiënten.

De Dierenkliniek Rijen methode kenmerkt zich door de aanpak: “Makkelijk als het kan, moeilijk als het moet”, waarbij overleg met collega’s cruciaal en zeer vanzelfsprekend is. We denken daarbij vanuit het dier én houden rekening met de wensen van de klant.

Collega Meriam: “Je kent op een gegeven moment de dieren en hun baasjes waardoor de kliniek een persoonlijke aanpak heeft en je de klanten echt leert kennen”.

We zijn een groeiende praktijk. Niet alleen in omvang, maar ook in mogelijkheden op het gebied van interne geneeskunde, cardiologie, beeldvorming, anesthesie, chirurgie en tandheelkunde.

Jouw werkomgeving

Dierenkliniek Rijen is een gezellige dierenartspraktijk én een deskundig dierenziekenhuis onder één dak. Tot onze klantenkring behoren niet alleen patiënten uit ons verzorgingsgebied. We behandelen ook de dieren van de luchtmacht en verwijspatiënten vanuit andere praktijken.

En daar zijn we trots op.

De praktijk is zelfstandig en heeft vier locaties verspreid over Rijen, Breda, Dongen en Oosterhout. Je definitieve standplaats bepalen we samen. Ons team kenmerkt zich door betrokkenheid en enthousiasme. Dat uit zich niet alleen in passie voor ons vak en kennisdeling, maar ook in een fijne samenwerking onderling. Zo organiseren we jaarlijks een leuk teamuitje en vergaderen wij regelmatig in een gezellig restaurant.

Jouw profiel

Of je nu een enthousiaste starter bent of al werkervaring hebt als paraveterinair. Wij vinden het vooral belangrijk dat jij je (samen met ons) wil blijven ontwikkelen. Je bent (zelf) kritisch en legt de lat, net als wij, hoog. Je ben proactief en flexibel. Werken in een team en collegiaal overleg is voor jou vanzelfsprekend en communiceren met humor ligt jou wel. Tot slot ben je tussen de 24 en 36 uur per week beschikbaar.

Wat wij je bieden

Bij Dierenkliniek Rijen draait het om onze patiënten en om jou. Daarom bieden we je een goed salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden. Wij vinden het belangrijk dat je een goede balans hebt tussen werk en privé. Daarom worden onze nachtdiensten waargenomen door een collega praktijk.

Je krijgt bij ons echt de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen in een veilige leeromgeving. Wij stimuleren persoonlijke en professionele groei door middel van bijscholing, begeleiding van collega’s en kennisdeling.

Collega Caroline: “Bij Dierenkliniek Rijen staat het dier op nummer 1. Met bijna 20 jaar ervaring kan ik zeggen dat ik niet eerder ervaren heb hoe ze hier met personeel, maar ook met dier en klant omgaan”.

Iets voor jou?

Solliciteer dan direct! Of neem bij vragen contact op met Michèle Fransen (telnr.: 0161-220 600). Nieuwsgierig naar onze praktijk? Kijk op www.dierenkliniekrijen.nl of solliciteer met je CV en een korte motivatie via info@dierenkliniekrijen.nl. Jeroen Sterenborg zal dan z.s.m. contact met je opnemen. Wie weet ontvangen wij jou binnenkort op één van onze vestigingen voor een kennismakingsgesprek.

Dierenkliniek Rijen echt iets voor jou!


Dierenkliniek Rijen

Dierenkliniek Rijen

Soort bedrijf : Gezelschapsdieren
Medewerkers: 21-50 personen
Contactpersoon :
Michèle Fransen
0161-220600
Website: bekijk website
Adres:
Hoofdstraat 16
5121 JE Rijen
Nederland

Bekijk alle vacatures van Dierenkliniek Rijen

Solliciteren?

Login met je Mijn VetJobs account


Account aanmaken bij Mijn VetJobs

Binnen een paar minuten klaar om te solliciteren of een vacature te plaatsen.

Account aanmaken