Paraveterinair

Functie: Paraveterinair
Dienstverband:   Fulltime / Parttime
Ervaring: Niet noodzakelijk
Vacaturenr: 3053

Over Dierenkliniek Vondelpark

In het bruisende hart van Amsterdam-Zuid, op een prachtige locatie, is Dierenkliniek Vondelpark gevestigd. Dierenkliniek Vondelpark is de oudste praktijk van Amsterdam, maar dat is er niet aan af te zien: we hebben een ruime en moderne praktijk met een warme huiselijke uitstraling. Wij doen er alles aan om onze patiëntjes het bezoek zo stressvrij mogelijk te laten ervaren en werken volgens de richtlijnen van het ISFM. Wij zijn dan ook trots te kunnen zeggen dat wij het Cat Friendly - Gold Certificate hebben.

Wij zijn een dierenkliniek voor hoogwaardige diergeneeskunde die aansluit bij de wensen van huisdier eigenaren. Zo wordt gebruik gemaakt van de modernste apparatuur en handelen wij met kennis van de laatste (internationale) inzichten in diergeneeskunde. We opereren veel en voeren tandheelkunde uit op hoog niveau. Dit alles doen wij met een gezonde dosis humor en sensitiviteit. Ons hechte en diverse team is de basis van ons succes, zowel op professioneel vlak als qua werksfeer.

Bekijk deze video om een indruk van onze praktijk te krijgen, of neem een kijkje op onze instagram!

OVER DE VACATURE

Dierenkliniek Vondelpark blijft groeien en daarom zijn wij op zoek naar een zelfstandige en klantvriendelijke paraveterinair met gevoel voor humor, die een mooie stap in zijn of haar carrière wil maken. We bieden zowel eerste- als tweedelijnszorg. We hebben een bijzondere en trouwe klantenkring, veel nascholingsmogelijkheden, de vrijheid om goede ideeën te realiseren en als je dat zou willen, de mogelijkheid om eigen consulten te draaien voor bijvoorbeeld nier-, arthrose-, of schildklierpatiëntjes.

Verder bieden wij ons team de mogelijkheid zich te specialiseren op een thema naar keuze: zo hebben wij specialisten op het gebied van kattengeneeskunde, dermatologie, tandheelkunde, chirurgie, voeding en gedrag. In goed overleg is er voor ieder wat wils mogelijk, zo ook voor jou.

Betaling boven CAO. De spoeddiensten worden opgevangen door het Medisch Centrum voor Dieren en Evidensia Dierenziekenhuis Amsterdam. Parkeergelegenheid aanwezig.

Lijkt dit je wat? Stuur dan jouw CV en motivatiebrief en hopelijk tot snel!


Dierenkliniek Vondelpark

Dierenkliniek Vondelpark

Soort bedrijf : Gezelschapsdieren
Medewerkers: 21-50 personen
Contactpersoon :
Elsje Peletier
020-6620101
Website: bekijk website
Adres:
Sophialaan 53
1075 BP Amsterdam
Nederland

Bekijk alle vacatures van Dierenkliniek Vondelpark

Solliciteren?

Login met je Mijn VetJobs account


Account aanmaken bij Mijn VetJobs

Binnen een paar minuten klaar om te solliciteren of een vacature te plaatsen.

Account aanmaken