Paraveterinair

Functie: Paraveterinair
Dienstverband:   Fulltime / Parttime
Ervaring: Minimaal 2 jaar
Vacaturenr: 2969

Werken als paraveterinair doe je met je hart. En bij Ranzijn begrijpen we dit maar al te goed. Nieuwsgierig naar wat Ranzijn voor jou als paraveterinair kan betekenen? Lees snel verder!

Jij als paraveterinair bij Ranzijn

Als paraveterinair bij Ranzijn vinden we het belangrijk dat je een goede landing krijgt in onze organisatie. Een nieuwe werkplek vraagt veel van je, of je nu ervaren bent of startend. Daarom hebben wij een uitgebreid inwerktraject ontwikkeld. Tijdens dit inwerktraject worden alle protocollen en werkwijzen van Ranzijn stap voor stap uitgelegd. In combinatie met begeleiding in de praktijk leer je snel alle werkprocessen en kun je al rap zelfstandig aan de slag.

Iedere dag leveren onze dierenartsen en paraveterinairen de beste zorg aan de huisdieren van onze klanten. En dat kan natuurlijk alleen door onze kennis op peil te houden, ook bij onze paraveterinairen. Ieder jaar hebben we een uitgebreid aanbod aan nascholingen. Zit jouw interessegebied hier niet tussen? Geen stress; maak het kenbaar en samen onderzoeken we de mogelijkheden.

​Tot slot is Ranzijn een familiebedrijf waar we korte lijnen belangrijk vinden. De onderlinge sfeer is hierdoor fijn en is er voldoende mogelijkheid om samen met jouw team lange termijn doelen kenbaar te maken. Zo bouwen we met elkaar aan de toekomst.

Taken en verantwoordelijkheden

De dagelijkse werkzaamheden bestaan uit baliewerkzaamheden en het assisteren van de dierenartsen. Dit wisselen we iedere dag af zodat je werk leuk blijft. Onze paraveterinairen ontlasten de dierenartsen waar dat mogelijk is door lichte medische handelingen te verrichten. Op een gelijkwaardige manier met elkaar samenwerken; dat is onze norm. Maar nog veel belangrijker vinden we samen plezier hebben!

Dit is wat we bieden

 • Een salaris tussen de €2.303,69 - €3.346,03 per maand op basis van een 38-urige werkweek (afhankelijk van jouw werkervaring)
 • De keus om fulltime of parttime te werken met flexibiliteit in dagen en uren
 • Geen bereikbaarheidsdiensten of nachtdiensten
 • Personeelskorting van 15% tot 25% op de diensten en producten (ook uit ons tuincentrum) die we verkopen
 • Doorgroeimogelijkheden zoals het begeleiden van stagiaires, medicatiebestellingen en andere eigen verantwoordelijkheden
 • Ontwikkelmogelijkheden op professioneel vlak door een uitgebreid intern aanbod aan nascholingen
 • Volgen van externe nascholingen is altijd bespreekbaar
 • Een werkplek waar een prettige sfeer heerst en waar collegialiteit belangrijk wordt gevonden

Waar jij komt te werken

Jij komt te werken in onze kliniek in De Bilt. Onze praktijk is uitgerust met 3 spreekkamers, een OK en een dentale behandelkamer en beschikken over laparoscopie apparatuur voor laparoscopisch castreren. Ook hebben we een aparte honden- en kattenopname.​

Ons team bestaat uit 6 dierenartsen en 6 paraveterinairen. Allen met een ander ervaringsniveau en interessegebied. Zo hebben we 2 collega's die laparoscopisch kunnen castreren en 1 dierenarts die zich op tandheelkunde richt. Dit jonge en gezellige team heeft al veel met elkaar doorstaan, maar komt er altijd weer bovenop. De wil om met elkaar te groeien en nieuwe dingen oppakken is groot en daarmee krijgen we de diergeneeskunde op een hoger niveau. Jij past helemaal in dit team wanneer je overal kansen ziet. Naast het (soms hard) werk ben je ook in voor een geintje. Ook is er de mogelijkheid tot het draaien van een paraveterinair spreekuur!

Dit ben jij

 • Een afgeronde opleiding tot paraveterinair (mbo-niveau 4)
 • Je hebt ten minste 2 jaar ervaring als paraveterinair
 • CIBG-registratienummer
 • Bereidheid om minstens een avond in de week te werken en een weekend per maand

Geïnteresseerd?

Precies wat je zoekt? Dan ontmoeten we je graag! Laat hieronder jouw gegevens achter en we nemen binnen een werkdag contact met je op.

Toch nog meer weten over deze vacature? Onze recruiter Julia van Winden is bereikbaar op 06 - 2014 5046 of j.vanwinden@ranzijn.nl.


Ranzijn Dierenarts De Bilt

Ranzijn Dierenarts De Bilt

Soort bedrijf : Gezelschapsdieren
Medewerkers: Meer dan 50 personen
Contactpersoon :
Ranzijn tuin & dier
0725478800
Website: bekijk website
Adres:
Universiteitsweg 2
3732 HX De Bilt
Nederland

Bekijk alle vacatures van Ranzijn tuin & dier

Solliciteren?

Login met je Mijn VetJobs account


Account aanmaken bij Mijn VetJobs

Binnen een paar minuten klaar om te solliciteren of een vacature te plaatsen.

Account aanmaken