Paraveterinair

Functie: Paraveterinair
Dienstverband:   Fulltime / Parttime
Ervaring: Minimaal 2 jaar
Vacaturenr: 3017

Staat werkplezier bij jou ook op nummer 1 en is een goede werkprive balans waar je naar snakt? Bij Ranzijn Dierenarts begrijpen we dat. Nieuwsgierig naar wat Ranzijn voor jou kan betekenen? Lees dan snel verder!

Jij als paraveterinair bij Ranzijn

Als paraveterinair bij Ranzijn vinden we het belangrijk dat je een goede landing krijgt in onze organisatie. Een nieuwe werkplek vraagt veel van je, of je nu ervaren bent of startend. Daarom hebben wij een uitgebreid inwerktraject ontwikkeld. Tijdens dit inwerktraject worden alle protocollen en werkwijzen van Ranzijn stap voor stap uitgelegd. In combinatie met begeleiding in de praktijk leer je snel alle werkprocessen en kun je al rap zelfstandig aan de slag.

Iedere dag leveren onze dierenartsen en paraveterinairen de beste zorg aan de huisdieren van onze klanten. En dat kan natuurlijk alleen door onze kennis op peil te houden, ook bij onze paraveterinairen. Ieder jaar hebben we een uitgebreid aanbod aan nascholingen. Zit jouw interessegebied hier niet tussen? Geen stress; maak het kenbaar en samen onderzoeken we de mogelijkheden.

​Tot slot is Ranzijn een familiebedrijf waar we korte lijnen belangrijk vinden. De onderlinge sfeer is hierdoor fijn en is er voldoende mogelijkheid om samen met jouw team lange termijn doelen kenbaar te maken. Zo bouwen we met elkaar aan de toekomst.

Taken en verantwoordelijkheden

De dagelijkse werkzaamheden bestaan uit baliewerkzaamheden en het assisteren van de dierenartsen. Dit wisselen we iedere dag af zodat je werk leuk blijft. Onze paraveterinairen ontlasten de dierenartsen waar dat mogelijk is door lichte medische handelingen te verrichten. Op een gelijkwaardige manier met elkaar samenwerken; dat is onze norm. Maar nog veel belangrijker vinden we samen plezier hebben!

Dit is wat we bieden

 • Een salaris tussen de €2.303,69 - €3.346,03 per maand op basis van een 38-urige werkweek (afhankelijk van jouw werkervaring)
 • Een maaltijdvergoeding van €7,00 bij het werken van een volledige avonddienst
 • De keus om fulltime of parttime te werken met flexibiliteit in dagen en uren
 • Geen bereikbaarheidsdiensten of nachtdiensten
 • Personeelskorting van 15% tot 25% op de producten (ook van ons tuincentrum) en diensten die we verkopen
 • Doorgroeimogelijkheden naar paraveterinair B of C
 • Ontwikkelmogelijkheden op professioneel vlak door een uitgebreid intern en extern aanbod aan nascholingen
 • Een werkplek waar een prettige sfeer heerst en waar collegialiteit belangrijk wordt gevonden

Jouw werkplek

Je komt te werken in onze kliniek in Delft. Naast onze spreekkamers bestaat onze kliniek uit een steriele ok en een dentale behandelkamer met dentale rontgen. Nieuwsgierig naar jouw team? Die bestaat uit 3 dierenartsen, 6 paraveterinairen en een trimster. En daar kunnen we nog wat ervaring aan toevoegen! Kom jij ons versterken?

Dit team heeft een paraveterinair nodig die al enige ervaring heeft en die, na een goede inwerkperiode, goed zelfstandig aan de slag kan. Binnen dit gezellige team wordt iedere dag met passie gewerkt. Sommige dagen kunnen hectisch zijn, maar met een geintje op zijn tijd sleept dit team zich moeiteloos met elkaar door alle dagen heen. Heb jij zin in een nieuwe uitdaging waar je jouw kennis en passie met enthousiaste collega's kunt delen?

Dit ben jij

 • Een afgeronde opleiding tot paraveterinair (mbo-niveau 4)
 • CIBG-registratienummer
 • Bereidheid om minstens een avond in de week te werken en een weekend per maand

Geïnteresseerd?

Precies wat je zoekt? Dan ontmoeten we je graag! Laat hieronder jouw gegevens achter en we nemen binnen een werkdag contact met je op.

Toch nog meer weten over deze vacature? Onze recruiter Julia van Winden is bereikbaar op 06 - 2014 5046 of j.vanwinden@ranzijn.nl.


Ranzijn Dierenarts Delft

Ranzijn Dierenarts Delft

Soort bedrijf : Gezelschapsdieren
Medewerkers: Meer dan 50 personen
Contactpersoon :
Julia van WInden
06-20145046
Website: bekijk website
Adres:
Rijksstraatweg 11
2628 GZ Delft
Nederland

Bekijk alle vacatures van Ranzijn tuin & dier

Solliciteren?

Login met je Mijn VetJobs account


Account aanmaken bij Mijn VetJobs

Binnen een paar minuten klaar om te solliciteren of een vacature te plaatsen.

Account aanmaken