Paraveterinair

Functie: Paraveterinair
Dienstverband:   Fulltime / Parttime
Ervaring: Minimaal 1 jaar
Vacaturenr: 2996

Kom jij ook werken bij ons?

Het leukste veterinaire nascholingsbedrijf van Nederland & de kleinste specialistkliniek

All round paraveterinair met hart voor specialistische chirurgische zorg en opleiden

Een unieke werkplek met een enthousiast team, dat gastvrijheid combineert met zorg. Jouw functie zal bestaan uit klinische werkzaamheden gecombineerd met het draaien van practica. De functie is per direct beschikbaar, gemiddeld 20 uur per week (meeruren bespreekbaar), aanvangssalaris afhankelijk van ervaring (excl 8% vakantietoeslag en vakantiedagen 24 bij fulltime aanstelling, pensioenregeling).

Kliniek Specialist Bouvien

Tijdens je werk in de kliniek maak je gebruik van kennis over instrumenten, operaties, assisteren bij operaties of anesthesie. Het is een baan met veel variatie: het klinische werk heeft te maken met begeleiden van onze klanten tijdens het ziekteverloop van hun dier naast het organiseren van de poli en operatiekamer, het voorbereiden van en assisteren bij operaties. De kliniek werkt met een klein team, dat samen de schouders eronder zet.

Practicum Vetami

Wij organiseren kleinschalige nascholingen (maximaal 20 cursisten), waarbij gastvrijheid en het creƫren van een veilige leeromgeving centraal staan. Vetami bestaat 7 jaar en behoort tot de grootste aanbieders van nascholing van dierenartsen en paraveterinairen in de Benelux. Alle kennis, die je tijdens je klinische werk opdoet, gebruik je ook bij het andere deel van je werk: het voorbereiden van en assisteren bij practica voor de cursussen. Je houdt contact met de docent over hoe practicum voorbereid moet worden, welke instrumenten en dieren klaarleggen, hoe ondersteunen met materialen tijdens de practica naast opruimen van alle materialen aan het einde van de dag.

Wie ben jij?

Een enthousiaste paraveterinair met een hart voor chirurgische zorg. Nuttige eigenschappen in deze functie: leergierig, gastvrij hart, kennis van zorg voor dieren, woonachtig zijn in directe omgeving (max 20 km van Kapel-Avezaath), nauwkeurig, teamplayer, vriendelijk, spontaan, proactief, probleemoplossend, zelfstandig, organisatiesensitief.

Vind jij het begeleiden van practica en regelen van de dag een uitdaging, waar je uiteraard in getraind wordt, en hou je ervan om afwisselend bezig te zijn, mensen te ontmoeten en te helpen in hun verdere ontwikkeling? Dan zoeken wij jou!

Stuur je sollicitatiemail via onderstaande button of bij vragen naar info@vetami.nl.


Vetami Education BV

Vetami Education BV

Soort bedrijf : Gezelschapsdieren
Medewerkers: 6-10 personen
Contactpersoon :
Bouvien Brocks
0645436844
Website: bekijk website
Adres:
Laageinde 3
4013 CT Kapel-Avezaath
Nederland

Bekijk alle vacatures van Vetami Education BV

Solliciteren?

Login met je Mijn VetJobs account


Account aanmaken bij Mijn VetJobs

Binnen een paar minuten klaar om te solliciteren of een vacature te plaatsen.

Account aanmaken