Praktijkmanager

Functie: Praktijkmanager
Dienstverband:   Fulltime / Parttime
Ervaring: Minimaal 2 jaar
Vacaturenr: 2970

Jij bent een geboren leider en als een spin in een web heb jij alle touwtjes in handen. Maar jouw echte kracht? Dat is het meekrijgen van jouw team. Wij weten het zeker. De aard van het beestje: dat zit al in je.

De functie

Als paraveterinair bij Ranzijn vinden we het belangrijk dat je een goede landing krijgt in onze organisatie. Een nieuwe werkplek vraagt veel van je, of je nu ervaren bent of startend. Daarom hebben wij een uitgebreid inwerktraject ontwikkeld. Tijdens dit inwerktraject worden alle protocollen en werkwijzen van Ranzijn stap voor stap uitgelegd. In combinatie met begeleiding in de praktijk leer je snel alle werkprocessen en kun je al rap zelfstandig aan de slag.

Iedere dag leveren onze dierenartsen en paraveterinairen de beste zorg aan de huisdieren van onze klanten. En dat kan natuurlijk alleen door onze kennis op peil te houden, ook bij onze paraveterinairen. Ieder jaar hebben we een uitgebreid aanbod aan nascholingen. Zit jouw interessegebied hier niet tussen? Geen stress; maak het kenbaar en samen onderzoeken we de mogelijkheden.

Tot slot is Ranzijn een familiebedrijf waar we korte lijnen belangrijk vinden. De onderlinge sfeer is hierdoor fijn en is er voldoende mogelijkheid om samen met jouw team lange termijn doelen kenbaar te maken. Zo bouwen we met elkaar aan de toekomst.

Taken en verantwoordelijkheden

Op een gelijkwaardige manier met elkaar samenwerken; dat is onze norm. Maar nog veel belangrijker vinden we samen plezier hebben! Als afdelingshoofd zorg jij dat dit precies is wat jouw team ervaart. Je werkt mee met jouw team op de werkvloer en zorgt ervoor dat alles van a tot z geregeld is; van een goede voorraad tot ingevulde roosters en van coachgesprekken tot rapportages aan het management. Dit is precies wat jouw werk die extra lading geeft. Je rapporteert aan de bedrijfsleider en district manager. Maar je hoeft het natuurlijk niet helemaal alleen te doen; de district manager is er voor jou wanneer je behoefte hebt aan een sparringpartner.

Dit is wat we bieden

 • Een salaris tussen de €2.827,33 - €3.744,52 per maand o.b.v. 38 uur
 • Een maaltijdvergoeding van €7,00 bij het werken van een volledige avonddienst
 • Geen bereikbaarheidsdiensten of nachtdiensten
 • Personeelskorting van 15% tot 25% op de producten (ook van ons tuincentrum) en diensten die we verkopen
 • Ontwikkelmogelijkheden op professioneel vlak door een uitgebreid intern en extern aanbod aan nascholingen
 • Een werkplek waar een prettige sfeer heerst en waar collegialiteit belangrijk wordt gevonden

Waar je komt te werken

Je komt te werken in onze kliniek in Velserbroek. De kliniek is uitgerust met spreekkamers, een operatiekamer en dentale behandelkamer. Op dit moment werken hier 3 dierenartsen en 7 paraveterinairs. Dit team is een heel divers, internationaal team met zowel ervaren, als startende collega's.

Als afdelingshoofd van de kliniek mag jij leiding geven aan dit ambitieuze team. Wat dit team nodig heeft is iemand die doortastend te werk gaat, maar ook stevig in zijn of haar schoenen staat. In alles zie jij mogelijkheden en je weet jouw team deze ook in te laten zien. Jouw positieve instelling werkt aanstekelijk en zo slaan jullie je er elke dag met elkaar doorheen. Wat het team jou kan bieden is een uitdagende werkplek waar genoeg ambitie is om te groeien met elkaar, met ook een kritische blik. Genoeg potentie dus om met elkaar de kliniek naar een hoger lever te tillen.

Dit ben jij

 • Een afgeronde opleiding tot paraveterinair (mbo-niveau 4), eventueel aangevuld met een opleiding tot veterinair praktijkmanager
 • Minimaal 4 jaar ervaring als paraveterinair
 • Bij voorkeur ervaring in een soortgelijke functie
 • CIBG-registratienummer
 • Bereidheid om minstens een avond in de week te werken en een weekend per maand

Geïnteresseerd?

Kun jij je hier wel in vinden? Laat dan je gegevens achter en dan nemen we binnen een werkdag contact met je op.

Wil je nog wat meer informatie? App of bel met onze recruiter Julia van Winden via 06 - 20145046 of mailen naar j.vanwinden@ranzijn.nl.


Ranzijn Dierenarts Velserbroek

Ranzijn Dierenarts Velserbroek

Soort bedrijf : Gezelschapsdieren
Medewerkers: Meer dan 50 personen
Contactpersoon :
Ranzijn tuin & dier
0725478800
Website: bekijk website
Adres:
Rijksweg 289
1991 AA Velserbroek
Nederland

Bekijk alle vacatures van Ranzijn tuin & dier

Solliciteren?

Login met je Mijn VetJobs account


Account aanmaken bij Mijn VetJobs

Binnen een paar minuten klaar om te solliciteren of een vacature te plaatsen.

Account aanmaken